22 Mart 2014 Cumartesi

Marked - İşaret / P.C. CAST - Kristen Cast (LİLİUM'S BOOKCASE)

                                        Marked / İşaret

              DİKKAT : SPOİLER İÇERİR!


Uzun süredir yazamadığım için üzgünüm.Bu gün ki kitabımız İçaret, bu kitabı iki yazar birden yazıyor ve buda kitaba birsüre şey ekliyor. enterasan ve etkiliyici biçimde uzun olan bu kitap serisinin birinci kitabı çok güzel ve kısa (çerez misali) kitabı bir solukta okuyorsunuz ve hemen ikinci kitaba geçiyorsunuzz.En azından ben öyle yaptım.Bu kitap bütün o alışılmış, klişe vampire hikayelerini yok ediyor ve üstelik kitaptada bundan bahsediyor ayrıca kitapta bir sürü şey var, örneğin aşk üçgenleri, büyüler, Ritüeller ve daha bir sürü eğlenceli, egzotik ve değişik şey var.İlk başta size son derece normal bir kitapmış gibi gelsede kitabı okumayı bırakımoyorsunuz ve saat nasıl geçiyor anlamıyorsunuz akşam bır oturuyorsunuz sabah olmuş sonra okula gidiyorsunuz ve okulda tenefüste ve bazen çok sürükleyiciyse derstede okuyorsunuz, eve gelp okuyorsunuz ve birde bakmışsınızki kitap bitmiş.Neyse biz konumuza dönelim.
           
       GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ

 Zoey. Kahraman kızımız o. On altı yaşında ki Zoey, iz sürücü tarafından işaretlendiğinde, Eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, Arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.

 Tabii ki her zaman bir bit yeniği olurdu ve bu defaki açık ve netti: Başarısız olusan ölürsün...
                                                           
                                        ''Zoey Montgomery! 
                        Gece seni seçti; ölümün düğuşun olucak                                                                                                    Kaderin seni Gece Evi'nde bekleyecek.''

DAHA FAZLA ŞEY ÖĞRENMEK İÇİN BURAYATIKLAYINIZ ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder